Produkty pro lusková semena (4)

Hořčičná semena (Žlutá, Bílá)

Hořčičná semena (Žlutá, Bílá)

Kromě již uvedených potenciálních přínosů v oblasti léčby rakoviny, respiračních onemocnění a bolestí svalů, by semena hořčice a jejich prášek zlepšovaly kvalitu pleti a vlasů. Stejně jako hořčičný prášek jsou semena hořčice ideální pro dochucení pokrmů a směsí koření. Používají se k výrobě hořčice, k přípravě marinád na maso a ryby, stejně jako do různých zálivek a omáček. Balení: 500g, 1kg a v sypkém stavu
Bio cizrna

Bio cizrna

Obsahuje mnoho bílkovin, vlákniny a, co je nejdůležitější, pomalých sacharidů, díky nimž tělo tráví jídlo postupně a nedochází k náhlému zvýšení hladiny cukru v krvi. Kromě toho lidské tělo získává pocit sytosti a může vydržet několik hodin bez jídla, plně uspokojeno užitečnými látkami obsaženými v cizrně. Barva: Světle žlutá Paleta: Dřevěná paleta, napnutá
Oloupaný organický koriandr

Oloupaný organický koriandr

Semena koriandru mají příznivý vliv na zdraví díky obsahu vitamínů K, C, B, spolu s antioxidanty a dalšími minerály. Jsou široce používána jako důležitá složka v kořenících produktech. Mohou být také přidávána do směsí pro zlepšení chuti a jsou široce využívána v farmaceutickém a potravinářském průmyslu. Barva: Světle žlutá
Prašek z karobu

Prašek z karobu

Benefity: mouka z karobu se v posledních letech stala populární jako zdravá alternativa kakaa, zejména mezi rodiči, kteří se vyhýbají podávání kakaa svým dětem kvůli jeho stimulačním vlastnostem. Kromě toho, že se chuťově a vzhledově podobá kakau, je v některých ohledech lepší volbou, protože také funguje jako přírodní sladidlo, zatímco kakao potřebuje navíc cukr, aby mělo příjemnou chuť. Použití: mouka z karobu se nejčastěji používá při přípravě koláčů jako náhrada kakaa. Může snadno nahradit množství kakaa v receptu. Díky vysokému obsahu cukru může být také použita jako náhrada cukru v některých dezertech. Může být také použita na karamelové krémy, omáčky, koření, marmelády a zmrzliny. Balení: 250g, 500g a sypané